mandag den 16. november 2009

BLACK OR WHITE?

Photobucket
Photobucket
Jeg sidder virkelig og overvejer at farve mig mørkhåret igen.. Haha, jeg ved godt jeg lige har fået farvet meget lyst hår, men synes bare allerede det skal farves igen fordi jeg har en mørk udgroning og så er mit hår blevet rimelig ødelagt af at blive afbleget så meget. Det øverste billede er ca 3 år gammelt, hehe. Men hvad synes I? Skal jeg beholde det lyse eller have brunt hår igen? :-) Hjælp mig!!

7 kommentarer:

 1. Jeg syntes begge farver klær dig rigtig godt. Men kan godt forstå du ikk gider afblege dit hår konstant, det gad jeg heller ikk så jeg gik os tilbage til min naturlige. Syntes dog det lyse gir dig mest kant :)

  SvarSlet
 2. Jeg synes også, at du har den sejeste attitude og det sejeste look med det lyse, nærmest "hvide" hår, mens det er meget almindeligt med det brune. Men du ser godt ud med begge farver, og det vejer vel også højeste, at det ligefrem er usundt for dit hår og koster kassen og farve det konstant.. Siger vel det hele.

  SvarSlet
 3. Jeg synes også klart at de ''hvide'' hår er pænest! ;)

  SvarSlet
 4. Jeg synes ikke man kan sammenligne billederne helt. Det er jo et 3 år gammelt billede. Du har fået et mere voksent udseende end dengang. Synes det lyse er flot, men tror også det mørke ville klæde dig rigtig godt. Tror du er nødt til at skifte på et tidspunkt i hvertfald, for dit hår kan ikke holde til det. Men du kan jo overveje lidt mus (:
  - Trine

  SvarSlet
 5. Jag tycker nog brunt, du är väligt fin i blond också men ditt ansikte kommer fram mer i de bruna och passar också till dina mörka ögonbryn. Jag funderar själv på att färga mitt blonda mörkt, jätte sugen!

  Fin stil du har!

  DiarybyMaritna.blogspot.com
  Kram M

  SvarSlet
 6. Tak for de alle fine kommentarer :-)
  Er glad for I gider hjælpe mig, hehe.
  Jeg gad virkelig godt hvis jeg bare kunne beholde det lyse uden at det ville blive skadet eller at det skulle farves 1 gang hver måned, men sådan er det ikke. Jeg tror jeg bliver nødt til at farve det mørkt på et tidspunkt. Så må vi se hvordan det bliver :-) Men tak for hjælpen!

  - tanna

  SvarSlet
 7. Hvidt hår passer bedst til dig, men kan sagtens forstå at du ikke vil farve det lyst hele tiden.
  Nøjes selv med at være brunette hele tiden, og er altid misundelig på dem, der har smukt lyst hår :)

  SvarSlet