fredag den 19. februar 2010

DAGENS 190210

I får lige et hurtigt dagens før jeg smutter ned i byen. Skal hente mine lækre Gardenia sko i dag - can't wait to get them! I dag har dagen gået med lektier, afslapning og et dejligt langt bad (-; I aften skal jeg bare hygge med min kæreste og x-factor!
God weekend alle sammen!

Blazer: Vintage. Tee: DIY. Transparent: Sisters point. Bukser: H&M Divided Exclusive. Wedges: S//Bar. Smykker: DIY, H&M

9 kommentarer:

 1. OMG du har grimme ben!

  SvarSlet
 2. Tak "Anonyme". altid dejligt med søde kommentarer

  SvarSlet
 3. Ej styr dig Anonyme!! Du ser godt ud, Tanja! og du har altså IKKE grimme ben.. tror godt jeg ved hvem der har lagt denne kommentar, det er da for latterligt!
  -Trine

  SvarSlet
 4. Haha tak Trine (-; synes godt nok også det er latterligt at"anonyme" skriver sådan noget.

  SvarSlet
 5. Nej, hvor underlig med sådan en kommentar, men det er tydeligvis en person, som er mere eller mindre besat af dig, efter som personen læser din blog? Den misundelse... Bortset fra det, er jeg vild med dine bukser! Hvor meget måtte du slippe for dem?

  Merle

  SvarSlet
 6. kan du ikke selv se det? dine knæ er større end dine skinneben?

  SvarSlet
 7. anonyme! jeg synes du skal tage dig sammen! som om du selv ville synes det ville være fedt at komme ind på din blog hvis du har en og se en der havde kommenteret at du havde grimme ben!(og tanja du har ikke grimme ben!)


  http://frederikke-flc.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. Prøv at hør her anonyme.
  hvis du har et problem med Tanja's ben, så hold det for det første for dig selv! hvad får du ud af at skrive sådan noget?
  Ellers så stå i det mindste frem - og fortæl hvem du er!

  SvarSlet
 9. Haha kan virkelig kun grine af Anonyme. Du må have utroligt lavt selvværd siden du skal gå og kritisere andre på den måde.. Men må du helt selvom.
  Og tak til alle jer andre der har kommenteret!! (-:

  SvarSlet