søndag den 28. februar 2010

HJÆLP?

Jeg har fundet denne lækre halskæde på Forever21's hjemmeside, men har aldrig bestilt derfra. Mener det er en amerikansk hjemmeside, så er der nogen der ved om der kommer told oveni? Den koster kun omkring de 50 kr. Er der nogle der kan hjælpe, som evt. har købt noget over Forever21's hjemmeside før?

7 kommentarer:

 1. Jeg har købt fra dem før og ja, der kommer næsten med garanti told på. Det værste er næsten at hvis det er USPS eller hvad de nu hedder, så risikerer man regningen flere uger efter. Men altså, når den kun koster 50 kr er det jo ret begrænset hvad der kommer på af importmoms og told.

  SvarSlet
 2. En af mine veninder købte engang nogle ting, og hun skulle betale 200 kr. for fragt. Men ved ikke om der er forskel på hvad man køber s:

  SvarSlet
 3. Der kommer ikke told på varer under 200 kr, eller sådan noget. Du kan intet risikere :-) Det er en regl

  SvarSlet
 4. Men kommer der så ikke importmoms? Det tror jeg altså der gør under alle omstændigheder, fordi det er noget man indfører fra et ikke-EU land...

  Ha, ha vi er så pisse kloge herinde -måske det er bedre at du tjekker skat.dk...:)

  SvarSlet
 5. Okay, mange tak til jer alle for hjælpen (: Jeg ved ikke helt om jeg vil risikere det? Det ville virkelig være surt, men synes også bare den er så flot. Nu må vi se om jeg tør eller om jeg kan finde noget lignende inden for EU.
  God aften

  SvarSlet
 6. Hvis der kommer told på, er det jo også bare 25% af købsprisen (PORTOPRISEN HAR INTET MED NOGET AT GØRE). så det er jo cirka ingen penge i det her tilfælde :-)

  SvarSlet
 7. Nå okay. Det kan være det skal overvejes en ekstra gang (-;

  SvarSlet