fredag den 7. maj 2010

HELP MEEEE!!!

Jeg vil gerne have denne kjole på i morgen når jeg skal til Århus og shoppe. MEN, hvordan skal jeg style den?? Har prøvet lidt forskelligt herhjemme, men ved ikke rigtigt.. Hvilke sko og hvilken jakke?? Help anyone? (-:

9 kommentarer:

 1. Hvis det var mig der ejede den lækre sag, ville jeg tage kort læderjakke på og sandaler eller neutrale sorte sko. Eventuel med et bælte i taljen, en lang halskæde eller en hat som accessories

  SvarSlet
 2. En pels-jakke-sag, hvis du ejer sådan en, tilsat dine gardenia sko og med et fedt stykke sort hovedbeklædning som accessory, som fx en turban? samt masser af ringe:-) tror jeg ville se dope ud.

  SvarSlet
 3. Sort læderjakke, for gud skyld ikke kort... sort halstørklæde, bælte i taljen lyder fornuftigt, halv høje sko - men stadigvæk behagelige!

  SvarSlet
 4. Enig med Christina - helt klart en laederjakke, fed hat eller pandebaand med enkle sko og raa accessories :-) Det ville jeg i hvert fald!
  /Cathrine

  SvarSlet
 5. Gå ind på google og søg under "maxi kjole", så kommer der en masse gode ideer frem :-)

  SvarSlet
 6. Jeg ville vælge en denimjakke og et par wedges tror jeg :)

  SvarSlet
 7. er enig med en kort lædder jakke, eller med din blazer og dine sko som du kysser på et af dine billeder (:

  SvarSlet
 8. Denimjakke hvis du har og dine nye sorte sko fra Nelly :) Som Christina også siger en hat som accessory!

  SvarSlet
 9. Jeg synes det ville være en god idé at style din flotte talje, så et fedt belte eller lækkert bånd med en lille sløjfe ville nok klæde den sorte maxi du har, som i øvrigt er rigtig lækker! Med hensyn til sko, synes jeg at et på lækre stiletter ville gøre den super glamorous til fest, eller også bare nogle farverige sneakers til hverdag. Jeg ville nok have en hippieagtig farvet vest eller en blazer med markedere skuldre på til :). Og for guds skyld STATEMENT NECKLACE!!

  SvarSlet