søndag den 16. maj 2010

WHICH ONE!?

Som mange nok ved, er Jeffrey Cambell god til at lave knock-offs. Han har fx lavet denne Acne atacoma knock-off! (den nederste er JC's hvis nogen skulle være i tvivl) Jeg har længe haft øje på atacomaen, og kunne VIRKELIG godt tænke mig dem!! Men så kommer spørgsmålet: skal man ofre 3000 kr på de ægte acatomas eller efterligningen fra JC til 1200 kr?!?!?! Hvad synes I??

pic: fashionism.blogspot.com

13 kommentarer:

 1. Hmm, godt spørgsmål! Jeg synes Acne's er helt fantastiske, men JC modellen er altså heller ikke værst, og det er jo altid dejligt med en stor besparelse :P

  SvarSlet
 2. Acnes er poetiske - Jefferys er patetiske.

  SvarSlet
 3. He there, thanks for ur lovely comment! And I think ur blog rocks even more haha! I'm defenitly followin you too babe

  SvarSlet
 4. they are bote so nice!! but I prefere de acne's

  SvarSlet
 5. Når designet er til forveksling, så er jeg ikke til kopier! Altid den ægte vare, når det gælder sådan en sammenligning.

  SvarSlet
 6. acatomaer er så sidste sæson.

  SvarSlet
 7. NO DOUBT , ACNE. (jeg taler af erfaring!) :)

  SvarSlet
 8. Acnes er så meget federe og meget mere stilede end JC! Synes der er en tydelig forskel. Og hvem gider lige gå rundt og ligne en copycat?!

  SvarSlet
 9. Synes også Acne-moddel ;) hehe..
  Har selv overvejet dem i laang tid, du synes ikke det er for sent at invistere? :)
  /C

  SvarSlet
 10. Jeg syntes klart at Acne-basserne er fedest og hvis du vælger dem tror jeg du bliver gladere for dem i længden. Det er jo en invistering :)
  Jeg har slettede min gamle blog og oprettede den her i stedet for, håber også at du vil følge mig her :)

  SvarSlet
 11. Jeg er enige med de fleste af jer! Synes sgu det er for "copycat" at købe dem fra Jeffrey Cambell. Ville nok på en måde have det bedre ved at købe de ægte fra Acne. Nu må vi se om jeg kan få sparet 3000 sammen til de lækre Acne sko :-)
  Tusind tak for alle jeres kommentarer!

  SvarSlet
 12. jeg synes faktisk at Jeffreys er fedeste, men synes bare det er så latterligt at kopiere andres design på den måde.

  SvarSlet