onsdag den 9. juni 2010

SERIOUS DREAMSHOES

OKAY!! Drømte seriøst om disse sko i nat.. Jeg MÅ have dem! Og hvor blev jeg ked af det da jeg fandt ud af det kun var en drøm, haha. Har kigget på TS, og der kan man finde nogle til 2000, så måske jeg skulle spare op? Synes i det er for "sent" at købe dem eller synes I de er tildsløse?

pic: amillionbabies.blogspot.com

8 kommentarer:

 1. Jeg synes de er super fede!! Jeg vil SÅ godt have dem, men tror jeg skal bare lidt ældre. :) Men jeg synes, at hvis du køber den nu kunne du jo bruge dem indtil det bliver lidt varmere og når du så er på ferie på restauranter om aftenen. :)
  Men måske er det snart for sent .. Men det er jo lidt ærgeligt, fordi man ved jo aldrig hvornår den går af mode!

  - Sophie
  Bysophiedk.blogspot.com

  SvarSlet
 2. uhhh vil også så gerne have dem!
  Jeg tror jeg har kigget på dem i lidt over et halvt år nu.. men jeg har aldrig fået taget mig sammen til at købe dem, men de er ifølge mig tidsløse!!!
  :-)
  Knus
  Astrid
  /katrineogastrid.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Jeg synes selv de er drømme skoene.. købte nogle men de viste sig at være for små.. :/ Har dem tilsalg på ts nu i str. 36 (37) :)

  SvarSlet
 4. Ja, husk på størrelsen. De er små i størrelsen. Du skal gå dem til, hvis du køber din "rigtige" str., før de er behagelige at anvende.

  xx

  SvarSlet
 5. Tak til jer alle for jeres kommentarer :-)
  jeg er stadig SÅ meget hooked på dem. må se efter ferien om jeg kan spare sammen til dem :-)

  SvarSlet
 6. don't we all dream about those.

  SvarSlet
 7. Jeg drømmer virkelig også tit om dem her, og de dukker op i så mange af de outfit jeg vil have på.. suk suk.. 2000 kr fald ned i hænderne på mig tak så jeg kan købe dem på Trend.. ;)
  http://www.golddustandbubbles.wordpress.com

  SvarSlet