torsdag den 25. november 2010

I FOUND IT!


Så har jeg endelig fundet årets vinterjakke :-) og det var også på tide, er ved at dø af kulde i min tynde læderjakke, hehe. Den er fra Cheap Monday og koster 900 kr. Synes den er rigtig fin og enkel, og kan nok holde nogle år. Nu vil jeg gå i bad og gøre mig klar, for skal til fødselsdag ved en veninde i aften. Det skal nok blive sjovt ;-) Rigtig god torsdag læsere!
- Tanja

4 kommentarer:

 1. Hej piger. Helt ude af kontekst: Hvem er Line? Jeg synes kun det er Tanja og Trine som blogger? Har aldrig læst et indlæg med Line, hvordan kan det være at hun er en del af jeres blog - uden at blogge?
  kh en fast læser

  SvarSlet
 2. Ja, jeg har tænkt det samme?
  Jeg synes heller ikke rigtigt at i blogger så meget mere? :(

  SvarSlet
 3. Anonym 1 og 2:
  Line bloggede sammen med Trine på deres gamle blog loose braids, men hun er i øjeblikket på højskole, så hun har ikke meget tid. Tror vi allesammen har meget travlt med skole lige nu, som selvfølgelig skal prioriteres højst :-) og tror vi alle har den holdning at vi ikke vil lave et indlæg bare for at lave et indlæg. vi vil ikke blogge halvhjertet, så vi blogger kun når vi har tid og noget vi gerne vil dele med jer. håber snart der kommer lidt ro på alt med skolen, så vi kan begynde at blogge lidt mere igen. håber det var svar nok :-)

  SvarSlet
 4. Sys desværre også jeres blogge er faldet meget i niveau efter sammenlægningen - ærgeligt :/

  Vh Kristine

  SvarSlet