mandag den 16. maj 2011

NY TOPSHOP KJOLE

 I sidste uge købte jeg denne kjole fra Topshop til kun 225 kr tror jeg det var, men kun fordi jeg er studerende ;) Her er virkelig stille for tiden og til jer som stadig følger med er det rigtig dejligt, vil virkelig forsøge at blogge lidt mere. Har i nogen ønsker for indlæg? er lidt uinspireret for tiden, og gider ikke blogge bare for at blogge. Forresten så har blogger slettet de kommentarer i indlægget nedenfor, det er ikke os ;)
/Trine

6 kommentarer:

 1. Er du gal den er lækker! Du ser jo skide godt ud Trine!

  Er et link til kjolen noget, som ud kan skaffe?

  mon-modele.blogspot.com
  Amalie

  SvarSlet
 2. Den er virkelig smuk - elsker udskæringen på ryggen!

  Der er i ævrigt giveaway på min blog --> http://madmusikmode.blogspot.com/2011/05/konkurrence-vind-retro-ring-og-vintage.html

  /Tine
  madmusikmmode.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Super flot kjole!
  Synes bare det er en god idé med noget mere blogging. Bare skriv en masse indlæg ellers synes jeg (Kun min mening!) at det bliver lidt kedeligt, hvis der kun kommer 2 indlæg om ugen:-)

  SvarSlet
 4. Amalie: mange tak, hvor er du sød! Jeg kan lige tjekke om man kan få den på nettet. den her har jeg købt i Topshop afdelingen i Magasin her i Odense.

  Tine: Ja, den er super smuk, den er lidt kort, men hva pokker ;)

  Anonym; kan helt sikkert forstå dig, det er også meningen vi vil forsøge at blogge noget mere fra nu af, vi har begge haft andet at se til og ikke rigitg følt os inspirerede, men kan mærke at det i hvertfald for mit vedkommende er ved at vende :)

  SvarSlet
 5. Super flot kjole :-) Den klær dig bare rigtig godt...

  SvarSlet
 6. hvilken str. har du købt kjolen I ?? :) Er den stor eller lille i strørrelsen?? :)

  SvarSlet